Dags att krama kudden ...

Somna in, sov så sött i bädden så fiin ....
....tänk om det va lika lätt som när man var barn!

Då hade jag varit riktigt nöjd. Då hade jag bara krypit upp i Mamis knä och somnat där. Men nu är det inte så längre. Nu är det helt annorlund, och det, på gott och ont.

Jag tycker verkligen inte om att vara krasslig:/ Orkar verkligen inget alls ju. Och sen så verkar allt gå fel. Visst mitt tålamod är inte som det brukar, det är värre. Och då pallar jag inte folk och deras underbara kommentarer.

Jag både förlorade och vann....
...Men hade hellre vunnit det jag förlorade, och förlorat det jag vann!


Just nu önskar jag verkligen att jag kan somna, känns som om jag hade behövt det nu. Eller så funderar jag skarpt på att lägga mig i ett bad och läsa en bok. Eller något annat trevligt.
Bara jag slipper att tänka. Tänka är inte alls bra.

När hjärtat säger till....
...då får hjärnan säga vad den vill !


Fridens Liljor <3<3


Just a dream :/

Himlen är oskyldigt blå!.....
....men inte jag!


Jo då, livet rullar på i all sin glans. Det ända som står på schemat idag är städa, städa & åter igen städa. Måste ha massa saker för mig för att slippa tänka.
Orkar verkligen inte tänka mera, det blir bara fel då :o

Hur kan jag vara så otroligt dum? Vad fan är det jag tvekar på, egentligen? Om någon vän till mig skulle komma och berätta för mig hur dom mår, och det hade varit i samma sitts som jag är. Så hade jag vetat precis vad jag skulle säga för att försöka hjälpa. Men varför kan jag då inte säga det till mig själv?! Att det ska vara så otroligt svårt att läxa upp sig själv.

Haha tänk på en sak, du är bara ett andra handsval!
Känner mig egentligen elak när jag säger så. Men det är väl inte mitt fel att du är hans andrahandsval?


" Om du blir förälskad i två killar/tjejer, så ska du välja den andre. För om du verkligen hade tyckt om den förste, så hade du aldrig förälskat dig i den andre! "


Nej, här går fan inte att sitta hela denna underbara dagen. Måste ta tag i tvätten, sen ska jag fan se te att bli frisk någon gång. Har fan varit borta från skola och gym för länge nu. Och det är inte bra.
Fattar dock inte vart alla kläder och skor kommer ifrån, någon måste varit här och lämnat massa saker, hittade massa roliga skor och kläder som jag helt hade glömt bort att jag hade:p


Aaahhhh jag är så otroligt klyven! :'(
Va du tvungen att skriva så?
 


RSS 2.0