Kramdag = Mys <3<3

Städa och dona <3

Ja det är sådant som måste göras! Och om man ska vara helt ärlig så är det faktiskt riktigt trevlig. Iaf när hjärtat hjälper till:) Allt blir så mycket lättare då:)

Tyvärr åker min lilla Fia hem idag. Inte alls kul, älskar verkligen att ha henne här! Det är så otroligt kul. Hon och Bobby, dom är bara för roliga tillsammans. Man kan tro att dom varit vänner
i all evighet så som dom håller på :p 
Sen att hon är den som förstår mig, det gör ju inte saken sämre.
Älskar dig Fia <3

Nu måste jag titta klart på filmen. Sen ska jag nog åka och handla lite saker. Om klockan inte blir för mycket, som vanligt :)


Och idag så är det som sagt storstädning, så idag så slängs allt :) Har massa saker som ska ner i källaren, och resten av allt slänger jag :) Med ett leende på läpparna, tillsammans med Fia <3


Bröllop & jäkelskap

Ja, det kan man lungt kalla denna dagen!
Började med att jag skulle tvätta klockan sju, då va det någon som varit nera och tagit tvättstugan. Eller kanske inte bokstavligt tagit den, men tagit min tid! Då va jag verkligen inte glad. Men sen pratade jag med min Sambo, och på något vänster började vi diskutera bröllop.
Och det samtalet föll mig i smaken, mycket! Han är så snäll min lilla Bobbo <3

Får se hur det blir med tvättstugan senare under dagen. Har ju inte hela fredagen på mig att tvätt. Min lilla Fia Fisgris kommer senare i eftermiddag! Alltid lika trevligt när hon kommer
på besök :) Då finns det liksom någon bra person man kan prata me.
Och helgens samtals ämne kommer nog koka över :p
Kommer komma med massa bra tips, ang DIG! T ex. att du borde dra underläppen över huvudet och svälja, eller svälja huvudet och byta kropp.
Du är verkligen för mycket. Och ja, du stör mig. Massor! Men man kan ju inte hjälpa sina dagar i livet som redan passerat. Så man får helt enkelt acceptera.

Nu måste jag ta tag i saker och ting här.

Have a nice day!


Längesen :)

Ja, det va det verkligen :) Men men bättre sent än aldrig:D
Har hänt en hel del sen sist. Men sådant orkar väl ingen människa skriva eller läsa om:p

Vintern är iaf här, och det är ju helt underbart. Sitter just nu ner sjunken i soffan tillsammans me hunden och lite bra litteratur:) Så nu är det bara läsa, läsa och läsa som gäller.
Finns nog inget mysigare än att sitta i lägenheten, massa tända ljus och bara titta ut och se snön <3

Nu har jag iaf skrivit lite, så får vi se om det blir något mera framöver, eller om det tar flera månader igen! Men på ett sätt så känns det som om det komer att komma mera, väldigt snart :)


Fridens Liljor <3

RSS 2.0