Tysta skrik

Se min vinka,
blunda så får du se
jag lovar att jag ska vinka extra mycket,
så att du inte misstar dig.

Var inte rädd.
Jag mår bra, jag lever,
i ditt hjärta.
Jag ser och jag älskar,
visst känner du min kärlek?

Överallt där du är,
finns jag.
Över allt där du går,
går jag.
När du sover, så sover jag bredvid.
Jag är aldrig ensam,
Jag går aldrig själv.

Fast mina fotavtryck inte syns,
så finns jag.
Fast min röst inte hörs,
så skrattar jag.
Fast mina armar inte kramar så det känns,
så visst kramar jag.

Vi syns igen, det vet både du och jag.
Gråt inte,
Dina tårar faller till marken,
Skratta istället,
Jag vill se dig glad.


Livet är så mycket oändligare än du tror, lille vän








Maskrosbarn

http://maskrosblom.blogspot.com/
En sida, värd att besöka, läs, ta till er, och hjälp till !





Det finns så mycket runt omkring oss som sker och vi ser det. Men oftast så blundar vi bara. Vilket är väldigt tråkigt gjort av oss alla. Det är som en mycket speciell flicka säger " Vi är medmänniskor, inte fiender! "

Jag tycker alla borde ta sig en titt på henne blogg, hon är inte gammal, men hon vet. Hon vet mycket mera än vi tror. Hon har själv sett, upplevt och tagit sig igenom detta. Hon är stark, hon är glad, hon är våran ledstjärna hon är våran egna Jenny Thimberg! Denna tjejen, jag finner ibland inga ord för henne, vi har inte alltid dragit jämt, men ändå så har jag beundrat hennes styrka och vilja, fast i smyg :p

Jag har själv varit den tjejen, hon som ropade på hjälp i smyg, den som va utsatt för en hel del saker. Men som aldrig vågade berätta, jag va ju bara ett barn, skulle någon vuxen lyssna på mig? Så därför vet jag, att tillsammans så kommer vi kunna göra en skillnad, för alla. Bara vi hjälps åt !


Mi amor

Ja, vad ska man säga eller göra? Ärligt talat så bryr jag mig inte mera. Du berättade för mig här´om dagen att du läser det jag skriver, hoppas du läser detta också. Jag vill inte höra något mera ifrån dig, vill inte se dig, inte höra dig, inte tänka på dig. Inget alls. Vill slippa allt som har med dig att göra. Okej ?!

Ja, dagen har väl varit helt okej hittills. Har handlat, handlat och handlat. Har varit nera i fixat så att dom ska sy in min klänning, köpt skorna, bhn m.m m.m . Så nu har snart det mesta klart inför bröllopet:)

Orkar helt enkelt inte sitta här och tänka längre. Det blir att jag får gå ner och sätta mig och göra naglar eller något. Då slipper jag tänka iaf

Skatter?

Ja men det är ju jätte smart?! Om jag då vill ge min vän en present för att jag tycker att hon förtjänar den, ska hon då betala skatt på det ?
Visst ibland så tycker jag att det kanske går lite till överdrift med det där om gåvor osv till olika bloggerskor/bloggare. Men som vissa av dom själva säger:
-Det är ju inte vi som vill ha det. Utan dom skickar det bara.

Tänk om jag skulle vara tvungen att skatta för vissa presenter som man fått genom åren, som man bara inte vill ha. Ojojoj.

Det borde väl vara företagen som själva väljer om dom vill ge bort saker eller ej. Seriöst, lägg ner tid och energi på viktigare saker istället. Som hur man tex ska ta hand om hemlösheten, svälten eller vad som helst.

 

För en gångs skull så håller jag med vissa av dom som jag annars verkligen itne håller me


Vart tog vädret vägen?

Ja, det kan man verkligen fråga sig. Jag som hade sett fram emot en underbar helg med massa sol. Hade ju planer på att gå ner och sätta mig vid vattnet och ta mig en glass :) Men nu får vi allt ta och hoppa över det.

Dagen har än länge gått bra. Hade nykonsultsutb. i morse. Det är verkligen jätte kul. Sen så är det väldigt lärorikt må jag säga:) efter det så blev det en underbar promenad med hunden. Och jag är verkligen stolt över honom. Han börjar bli så otroligt duktig. Visst han är fortfarande jätte rädd för vissa saker, men han börjar verkligen föstå att jag inte vill honom något ont och att jag inte kommer att utsätta honom för något.
Så nu kan jag börja ha honom mer och mer lös. Och det känns jätte skönt :) Han drar inte lika mycket, han har lärt sig plats, stanna mm mm. Och jag är verkligen stolt över honom. Första dagarna så visste jag inte alls hur detta skulle gå. Visste inget alls. Men nu vet jag att jag gjorde rätt. Nu vet jag att detta kommer att bli jätte bra :) Han är mitt lilla Lejon <3

Ja, resten av dagen? Det får nog bli en tur ner och lägga sig och sola. För eftersom att det inte ser ut att bli någon sol ute idag, så får jag ta mig en fejksol idag :)
Men jag skriver mera senare också :)

Ha en underbar dag tills vidare

Dagens erbjudande

Ja, det kan man verkligen undra vad dagen har att erbjuda mig idag?! Ska börja med att ta mig en promenad, sen blir det att ställa sig på crosstrainern ( Eller hur f*n det stavs) Fast helst vill jag ju lyfta ut den så man kan stå ute och springa, det hade ju varit helt otroligt underbart :) Men vi får se hur jag gör med den saken.

Haha måste bara berätta en sak som är väldigt kuligt, iaf för mig som va inblandad! Hade tvillingvagnen igår när jag åkte iväg. Nathalie satt i en enkel och Markus hade jag i tvillingvagnen. Bara det att
 det kändes så himla tomt i bebisdelen. Så vi bestämde oss för att lägga ner en talande, gråtande, snarkande docka där. Allt gick jätte bra, försökte så gott jag kunde att dölja denna dockan för allmänheten. Men märkte hur folk började kolla konstigt. Visst dockan låg ju där och grät, såg inget annat väl att att framför folket, ta en kudde och lägga över denna skrikande docka. Jag fick ganska så många blicka. Men jag kunde verkligen inte låta bli.

Nepp nu får jag nog allt gå ut och sätta mig och njuta av solen, på ett eller ett annat sätt. Dom där meterologerna har ju förstört min helg och sagt att det kommer att bli regn :s Det gillas inte!

Ha en trevlig dag iaf, tills jag skriver igen <3

Minnen ;)





Va bara tvungen att lägga upp dessa ;)



Wayne`s

Nu blir det en kopp kaffe på wayne`s <3

Jag bara älskar deras kaffe, och sen att kunna sitta ute och njuta av den. Det kan ju inte bli bättre:)

 


Lycka



Sommaren kommer :)




Detta är lyckan <3

Det funkade :)

Ett leende funkade verkligen. Idga känns det som om jag har träningsvärk i ansiktet. Det måste vara ett tecken på jag är otränad. Men nu ska jag träna och jag ska ge världen ett leende varje dag :)

Egentligen så vill jag inte, men jag känner att jag måste. Måste börja ta tag i detta nu :) Tänker inte börja räkna kalorier och hålla på så direkt. Men det kommer bli nyttigare mat som kommer att tas in. Och nu när äntligen våren är här, så är det så mycket lättare, med allt. Solen, det är nog den bästa medicin mot allt tråkigt som finns ( nästan allt tråkigt iaf) Så nu blir det att göra mig lite kaffe och sen gå ut och sätta mig på balkongen och läsa lite.

Har kommit på att jag är VÄLDIGT dålig på att lägga ut bilder. Tanken har slagit mig att jag borde bli bättre. Så jag får nog bli det.

 

Papi, om du bara visste, ja, om du bara visste hur mycket jag saknar dig. En dag så kommer jag skriva allt här. Inte för någon annans skull. Utan för min egen. Det har gått 6 år sedan du valde att lämna livet, mig och allt annat. Nu är det på tiden att jag skriver om det. Skriver om hur jag klarade mig. OM hur jag kände och allt som hör till. En sak vill jag att ALLA ska veta. Även om han valde att ta sitt liv, och lämna mig. Så ÄLSKAR jag honom. Otroligt mycket!!!

 


Räck ut en hand, ge ett leende

Det finns så otroligt mycket man kan göra för andra. Tänk vad ett leende kan göra. Vi säger att du är ute och går på stan någon håller upp dörren för dig, du ler som ett tack och hon ler tillbaka. Då blir man glad och gå och små ler hela tiden.
Du kanske sitter i bilen och det är jätte mycket trafik, och precis där, så ser du en bil som ska ut i en jätte jobbig sväng, men bilarna bara kör och kör, du stannar och hon kan köra ut. Då har du verkligen gjort hennes dag.
Det finns så lite man kan göra, men som gör så otroligt mycket!

Så min fråga nu är, har du gett någon ett leende idag? Visst känns det bra :)

 

Så nu tycker jag att vi alla går ut på en promenad och ger våra leende :)


Solen skiner

Det är en sådan otroligt underbar dag idag. Vet inte riktigt vad jag ska göra när den är så här. Jag kan ju iaf inte bara sitta inne. Funderar på att ta mig en promenad, och sätta mig och titta ut över vattnet :)
Bara sitta där och hoppas på att bröllopsgrejerna faller på plats. Egentligen så börjar jag faktiskt att bli väldigt stressad över allt som sker. Hur ska allt hinnas me? Aaah panik panik panik.

Men det viktigaste är fixat iaf, och det är Anna. Frisyren avklarad, sminket avklarat och självklart är klänningen avklarad:) Så det känns som om allt kommer bli bra iaf=) Haha min lilla stora syster :) Jag komme rju gråta floder den 22 maj. Men men så blir det ibland=)

Måste ut och sätta mig i solen nu iaf. Ha en underbar dag <3

Bad Tattoo

Hejsan!

Satt nyss och pratade med en god vän, hon va inte alls glad och mådde inte bra just nu. Hon hade varit och gaddat sig, men fy fan. Sakerna som användes måste varit smutsiga eller dyl. För hennes arm blev "sjuk" så nu måste hon gå på medicin:( Nu får vi se vad som händer. Hon kan ju inte smörja in sig pga att den varar. Så den är inte alls vacker nu. Och sen när den har läkt, så kommer hon bli tvungen att göra gadda över den, och det kommer kosta ca 3000-4000:- !! Idag så är det så otroligt många som gaddar. Det är svårt att veta vart man ska gå och inte gå. Men snälla, gå inte till någon som sitter hemma och gör detta. Eller asså, inget illa menat, jag känner jätte många som sitter och "leker" hemma, men som dock bara har rena grejer och är otroligt duktiga.
Men det är inte alla som är det tyvärr.

Så snälla, tänk er verkligen för. Det kan verkligen sluta dåligt asså:(
Ska lägga upp lite bilder på hur det ser ut lite senare tänkte jag :)

Är det ingen annan som varit med om något sådant?

Du valde FEL!!!!

Kan du inte bara inse det?!

Sitter och pratar med Fia nu, väldigt skönt vill jag lova. Vi kan verkligen prata ut om allt <3 Oj, nu skäller hon på mig, måste prata klart med min lilla Fia <3

Måste bara få sagt det en gång till idag, så att du lär dig:

-DU VALDE FEL!!!!


underbara smycken

Kolla in http://cattans.blogg.se underbara smycken vill jag lova <3


Du valde fel!!!

Varför finns du ens kvar där? Jag vill inte se bilder som påminner mig. Vill inte heller höra låtar, se filmer eller något som påminner mig. Du är borta, du valde en helt annan väg. Oftast här i livet så väljer alla sin egna vägar, jag visste att vi skulle gå olika vägar, men trodde att vi senare skulle mötas igen, efter ett tag. Men du valde HELT fel väg. På skylten vid vägkanten som jag valde så stod det lycka, jag började vandra, jag vandrade och vandra. Kollade mig runt hela tiden, vart fanns du? Jag mötte många motgångar, ånga gråa dagar. Men en dag va jag framme. Varför hade du inte kommit in på samma väg som jag. Då hade du sett det gröna gräset, du hade hört hur fåglarna hade sjungt, du hade känt doften av havet. Och det bästa hade varit, att vi hade gjort det tillsammans! Men du följde din egna väg, du började vandra på lyckans stig, tillsammans med mig.

Men någonstans på vägen så fanns det en skylt, "För oss som inte vågar". Du valde den vägen, du valde att gå en egen väg. Du vågade inte vara dig själv, du vågade inte stanna kvar. Utan du va tvungen att lyssna på alla andra. Du gick där på vägen, tillslut så träffade du en annan. En som sa att den skulle hjälpa dig att finna allt du behövde, en som sade att detta va det rätta. Du trodde på detta. Vart är du idag? Vart befinner du dig? Vad tänker du på? Ångrar du dig?

Du ska veta att jag fortfarande sitter kvar här, i det mjuka gräset, hör fåglarna sjunga och känner doften av havet. Har en plats här breve mig, du är välkommen att sitta här tillsammans med mig. Vet att du ka hitta den rätta stigen igen.


Over And Out


Kan det vara så ....

Jag går i en vårmorgons dimma
och tankarna virvlar i mig
jag ryser och drömmer tillbaka
till värmen jag har nära dig

Vill känna den värmande huden
bara vara en del av din själ
när en tår sakta faller på kinden
då jag tänker på vårt farväl

Du är borta nu hos en annan
jag vill inte veta hos vem
ändå finns du kvar i mitt hjärta
så jag ber dig älskling, kom hem


Fredagsmys

En nya dag, nya gåtor, nya frågor!
Vad finns det att säga om allt som sker, egentligen. Eller om allt som inte sker? Blir så trött på allt snart.
Alla som missuppfattar orden som kommer fram, eller folk som inte uppfattar något alls.
Man kan ju fundera över vilket av det är bäst?!

Nu är det äntligen fredag, men varför ser jag fram emot denna dagen? Fredagen är ju egentligen en fastedag eftersom att det va på en fredag som Jesus korsfästes. ( fast det va fredag den 13, och långfredagen)

Men något får jag allt hitta på, ska nog sola lite tror jag. Och i morgon så åker jag hem till min syster och ska fira min underbara Lilla Ludde som redan fyller 2 år :) HJÄLP va tiden går fort :p

Ibland så skulle jag vilja gå in i ditt öra, för att se va du tänker. Bara för en stund. Få se va f*n det är som händer där inne. Med tanke på allt som ibland kommer ur dig, så skulle jag verkligen vilja veta istället för att försöka lista ut det själv.

Nej nu orkar jag inte sitta här längre och lyssna på när Sebastian håller på i telefonen och citerar en kille jag en gång kände! Väldigt jobbigt må jag säga :p Så nu ska jag fan gå ut och gå med hunden, sen ner och sola :)

Over And Out


Gåtor?!

Visst jag kanske talar i gåtor. Men varför gör jag så? Kan det vara för att jag inte vill svara på va det är som tynger mig? Kan det vara för att jag tycker att det kliar? Eller är det för att jag vet innerst inne. Att du både läser, tänker & förstår?!

 

Ville bara få det sagt!!!!


Knoddas, va är det för en grej?

Ja va ska man säga. Har redan varit inne i det. Vill inte komma in i det igen !!!!

Men varför tänker jag då på det? Varför tänker jag då på dig?! Allt gör mig så förvirrad. Du måste sluta komma till mig om natten. Det är över, du är borta. Vad är det du vill säga mig? Kan du inte bara säga det på ett normalt sätt? Nej, det vet jag ju att du inte kan, men iaf. Jag kan väl få önska?

Just nu så sitter jag på balkongen, med en stor kopp kaffe och väntar på att jag ska kunna skölja ur håret. Va tvungen att färga det idag, igen :p Haha så kul är det. Får väl se hur det blir denna gången. Sen vill jag, jag vill verkligen ner och sola. Och vet ni va man gör då? Man går ner och solar =)

 

Måste bara tillägga en sak ang det ovan. Du valde vilken väg du skulle gå. Jag kunde bara stå brevid och titta på och acceptera. Det gjorde ont, det gör fortfarande ont. Trodde jag skulle få svar för ett tagsedan. Men då gjorde du samma sak en gång till !!!

Så nu är det slut pratat om det!!

 

Over And out


Så trött

Jag blir verkligen så trött på allt och alla ibland. De jag fick lära mig va att man ska leva efter den "gyllene reglern" Och det är det jag försöker göra. Jag försöker behandla andra så som jag själv vill bli behandlad.
Men nu förstår jag inget alls längre. Det enda jag försökte göra va att hjälpa en annan människa. Och va fan fick jag tillbaka? Inget alls!! Tycker verkligen att det är så tråkigt.
Vad fan gjorde jag för fel? Jag öppnade upp mitt hem för denne personen. Bokstavligt talat. Men va fan får jag tillbaka? Aaaahhhhh!!!!!

Åhh fan ockås, nu rasar bara allt igen. Jag hade börjat bygga upp allt. Ekonomin och allt började reda ut sig, och bli mycket bättre än bra :D Men på bara en sekund så rasade allt. Bara för att jag ville hjälpa en människa. Ussch orkar inte tänka på detta mera nu.

Ska gå och ta mig en STOR kopp kaffe och bara sätta mig i soffan. För nu är jag trött på detta!

Over And Out

Levernasdag idag

Ja det kan man lugnt säga att det va=) Va så otroligt skönt att veta att mitt paket skulle komma idag. Så hela dagen så har jag gått runt i cirklar och bara väntat på att det ska plinga på dörren. Och nu har det äntligen gjort det :) Så nu blir det att åka runt och leverera allt ut till mina kunder:)

Senare under dagen så kommer det komma upp lite bilder från gårdagen:) Tack för en helt underbar dag. Vet att jag inte alltid är den lättaste att fira, men det finns sina anledningar till det. Men är så otroligt glad för att jag har den familj och de vänner jag har som gör det så bra dom kan för mig.

 

Haha prata me min syster förut, hon tror att jag är den nya Maria ( Hon från svenska Hollywood fruar) haha skratta rätt gött då vill jag lova:)

Nu ska jag ut med lilla vovven, sen ska jag leverera paket, och förhoppningsvis så blir det sola och kanske fixa naglarna. Fast jag kanske borde färga håret också. Men då är det nog bättre att jag gör det innan jag fixar naglarna. Ähh får se hur jag gör. Återkommer nog med det skulle jag tro:)


RSS 2.0