Rädslan

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Eller varför jag skriver. Men tror att det kanske känns bäst så. Eller hoppas att det blir lite bättre iaf. Jag begär inte att någon ska förstå vad jag menar, jag skriver inte detta för någon annan än för mig själv.
Jag vill så gärna att dom runt omkring mig ska må bra. Jag vill så gärna att allt ska funka. Men hur ska saker och ting kunna funka om inte ens jag själv funkar längre? Hur ska jag kunna stå vid någons sida och stötta den, om jag inte ens orkar hålla upp mig själv längre?
Det känns som om väskan på min rygg bara blir tyngre och tynger, jag vet inte hur länge till jag orkar bära den.
Och det oroar mig :(

Som nu, jag vet inte hur jag ska förklara, vill så gärna finnas där och stötta honom. Men jag vet inte hur länge till jag orkar det. Vet inte vad jag ska göra för att han ska må bra.
Vet inget alls längre.

Känner mig instängd, kvävd, rädd....
Och det verkar inte finnas någon väg härifrån. Hur jag än gör, så sårar jag någon. Kan man inte bara säga "BRYT" så kommer man här ifrån. Så kan man skriva om allt, och börja om från ruta ett. 
Jag är verkligen rädd just nu... Rädd för vad som ska hända, rädd för vad som kommer att ske :s 

Vad jag än skriver så kommer det bara upp mer och mer, allt blir bara värre och värre. Det känns verkligen som om mina tårar blir till blod. Folk säger att dom "känner mig" , men varför är det då ingen som märker att mina krafter börjar ta slut? 
Och vem vet bättre än jag vad jag vill göra med mitt liv? 
INGEN !!! 
 För det är bara jag som lever med mig, bara jag som vet va jag själv mår bra av.

Visst jag kanske har förändrats. Kanske inte längre är den där flickan som festar och skriker av glädje. Men jag är fortfarande Andréa.
Fast en Andréa som är mera rädd. Huvudet bara bultar, pulsjen slår hårt, det känns som om jag är instängd, vart jag än vänder mig, så är det bara tomma intet, kan inte gå åt något håll. Där, står hon och ber mig komma, där står han och ber mig komma. Vilket håll ska jag gå? Måste jag välja den ena och förlora den andra? Hur kan det bli så här?
Jag har bara mig själv att skylla, det vet jag.

HJÄLP


Nu får det vara bra me skrivandet ett tag.

 

Over And Out


Tiden går, fort

Satt nyss och tänkte på det. Tiden rullar ju bara iväg. Min syster som fyllde nyss 15:s Det innebär att jag böir 21.
Och vart har jag kommit i livet egentligen?

Funderar på att köra racet som alla andra kör. Livet börjar vid 30 <3 Det kanske är så. Vad vet jag. Det är bara att vänta och se.

Från den ena till det trejde. Kan inte denna snön bara försvinna nu? Jag har alltid drömt om en vit jul utan slask osv. Det har vi fått nu. Nu tycker jag att det borde börja grönska ute. Vart ska all denna snön ta vägen? Vi är snart inne i Mars. Det är nu det ska börja bli grönt, fåglarna ska komma hem, blommorna ska börja komma fram ( om ett tag) Men icke sa nicke. Inte än på ett tag:( Längtar iaf väldigt mycket tills den dagen kommer. Finns inget mera underbar än våren:)

 

Nu ska jag ta mig en runda med lilla vovven. Sen blir det att fixa naglarna ( igen) Vet inte riktigt vilken färg eller vilket mönster, men det får jag tänka ut medans jag är ute med hunden. Sen om jag har tid, så blir det nog att färga om håret också. Har det ju svart nu, men vill ha de ljust nu till våren. Så det blir väl mörk blondt med blonda slingor =) Hoppas det blir bra iaf =)

Ha en underbar dag =)

Over And Out


Allting kan gå itu.....


Vänner?

Hur kan du ens kalla oss det? I såna fall vet du inte va en vän är. Det är nog som folk säger, du är bara din egna vän. Och man duger bara när det passar dig! Är trött på det. Kör du ditt race, så kör jag mitt.
Tänker inte låta någon sätta sig över mig, det kan jag lova!!!

Och snälla underbara människor i "Staden", sluta springa runt och lyssna på skitsnack. Eller visst lyssna kan ni ju göra, men att sen springa runt och säga det vidare, och ändra på orden nu hört. Hur moget är det eller? Alla vet att i denna "staden" så är det mycket snack. Det går snack om alla. Förstår inte va ni får ut av det hela, helt ärligt.

Nepp nu är det en ny dag och nya saker att fixa. Först och främst så ska man ju försöka få upp dörren, det är ju väldigt mycket snö ute:p Sen ska man ta sig fram också, önskar jag va lika glad i snö som Azlan, för då hade det varit mycket lättare:) Han hoppar, dyker och lever hej vilt i snön. Mitt lilla mystroll<3




Jaja ha en fortsatt trevlig dag, ska gå ut med honom nu, och se om jag kan få några fina/roliga kort på honom<3


Over And Out

Försöker förstå

Ibland kan man fan fundera på, vad är vänner? Vilka är ens sanna vänner?
Hur vet man att det är ens vänner? Det enda jag vet är att det finns inte gått om sanna vänner, men det finns fina sådana. Och för att få en bra vän, så måste man vara en bra vän. Men det stämmer ju inte heller,
det är inte alltid det funkar. Men det är ju alltid värt ett försök. Det är på sätt och vis som reklamen säger, "Vänner, är dina bröder och systrar som du själv väljer"


Ja dagarna går väldigt fort just nu, nu är det verkligen inte långt kvar tills min syster gifter sig:) Det kommer att bli så underbart kul vill jag lova:) Haha kan inte sluta tänka på allt dumt som kommer att kunna ske. Säger bara en sak Anna, Hämnden är ljuv <3
Du vet, det är inte bara jag som gör bort mig hos läkare, i affärer, i bilen eller på stan.Det har även du gjor i dina dagar:) Visst du kanske inte hamnade i Läkarens egna skratt bok i fika rummet, men det finns andra funny saker du gjort.

Nepp, nu blir det lite kaffe och snart börjar "Våra Bästa År" Dete går ju bara inte att missa. Tänk vilken katastrof det skulle bli om jag missade det. Skriver lite mera senare skulle jag tro Dagen har ju bara börjat =)


Over And Out

Sjukan

Japp, då har man kommit hem ifrån läkaren. Kändes väl inte jätte kul att vara där.
Men ibland så måste man ju.

När jag satt i väntrummet, så flög det en hel del tankar igenom huvudet på mig. Tänk om läkaren skulle vara en ung snygg kille, eller om det är en kvinna i sina bästa dagar som har en son som jag en dag kanske träffar. Så ska jag klä av mig kläderna och ligga där som ett fån. Ussch va pinsamt. Visst det är deras jobb, så jag
förstår inte egentligen varför man tycker det är så pinsamt.
Men nu är det iaf avklarat =)

Så nu blir det att lägga sig i ett varmt och skönt bad, sen får jag nog ta tag i städningen,
eller om jag kanskse ska göra tvärtom. Får se va jag känner för. Borde nog fixa mina naglar idag iaf.
Dom ser ut som hajkonpajkon , med andra ord, inte speciellt vackra.

Over And out

Wooohooo!!

Cattan här..


tjotjo


www.cattans.blogg.se




Andrea önskade sig en låt när jag lärde henne detta..




PUSSHEJ

<3

Orkar nog inte skriva idag egentligen. Men det får bli lite, ska snart ta mig iväg och försöka handla lite roliga saker. Hoppas verkligen att det blir något roligt. Haha <3

Efter det så blir det sola=)

Skriver mera senare när jag varit i affären=)

Dagens inköp

Ett riktigt elegant armband med flera kedjor. Stängs med en kraftig magnet. Blankt och glittrande! Va bara tvungen att köpa det

Bilden kommer ifrån have2have.se


Chains silverarmband 398:-
( Men det är värt det, passar till vardag som fest )

RSS 2.0