Känner ingen skillnad

Nej det gör jag verkligen inte. Förutom att jag är mycket tröttare. Undra om det kan ha att göra med att folk har ringt hela morgonen? Jag behöver verkligen min skönhetssömn :p Haha
Får se va dagen har att erbjuda. Men det blir nog att ta sig ner till stan äta lite gott och bara nuta av dagen. Sen får vi se va som händer ikväll. Det är ju trotts allt min dag, plus massa andras. Och sen så är det ju även Onsdag. Tycker nog egentligen att jag kan unna mig en trevlig kväll <3

Måste iaf ner och handla saker inför bröllopet. Ska fixa saker så att jag kan knåpa ihop alla korten. Sen behöver jag en bra, stabil och snygg bh att ha under klänningen. Men jag behöver även ett par bra, snygga och bekväma skor. Annars så kommer jag aldrig kunna stå ut en hel kväll. Eller jo det gör jag nog, gör allt för Anna´s skull.

Sen har jag inte så mycket mera att säga nu, så det får bara bli ( eller bara och bara menar jag inte) Tack alla ni som har ringt, skrivit och sjungt för mig. Morgonen har varit helt underbar <3<3

Over And Out

Åldersnojja :/

Ja det kan man lugnt säga att jag har :( Vet inte varför, men jag har bara det. Vet inte riktigt hur jag ska tackla det eller förklara det. Men just nu så känns det meningslöst att fylla år. Kan jag inte bara vara i denna åldern tills den dagen då jag fyller 25 kommer?

Vill inte somna just nu, för när jag vaknar så är jag ett år äldre, ett år närmare allt som låter så tråkigt. Vet att många säger att livet inte börjar innan 30, men jag vill leva mitt liv nu. Jag vill göra allt nu, så att jag senare i tiden kan koppla av och skapa mig ett liv och skaffa mig en egen familj. Jag vill liksom inte jobba när jag har barn, utan jag vill kunna köra dom till skolan och sen vara hemma när dom kommer hem ifrån skolan. Kunna skjutsa dom till olika aktiviteter osv. Just nu har jag verkligen världens bästa jobb. Jag har ett jobb med flexibilitet, underbara "kollegor", ingen chef som säger till mig när, var och hur jag ska jobba. Allt är bara så underbart. Men men nu måste jag göra klart lite saker innan jag kryper ner i sängen.

God natt och sov så gott <3

Over And Out

Texten talar om allt

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå,
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den.
Och det sägs att efter regnet kommer Solen fram igen,
men det hjälper sällan dom som har bli'tt våta.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.
Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.

Det sägs att det finns alltid nå'nting bra i det som sker,
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Så man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.
La - la - la - la - aaa.
Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det
La - la - la - la - aaa.
Oh, Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du säkert det.



Idag behöver jag nog inte skriva så mycket mera. Texten förklarar allt <3


Bröllop, bröllop & bröllop

Haha aa nu börjar det närma sig på riktigt:p Känner hur tiden bara går och går och går.
I helgen så har jag iaf hittat min klänning :) Den är så otroligt vacker ( Fast inte vackrare än Annas ) Är faktiskt jätte nöjd med den:) Sen så har vi hunnit med en massa roliga saker, inget av det vi egentligen skulle göra, men en massa annat :p Sprungit i en massa affärer. Men konstigt nog så kom vi inte alls hem med en massa påsar som vi brukar göra, utan vi kom faktiskt hem tomhänta:(
Men det kan ju vara skönt ibland också :)


Ville bara säga att jag är glad över att min familj är som den är:) Vi är verkligen en familj och stöttar varandra i vått och i torrt:) Och det känns så otroligt underbart att ha en sådan familj. Älskar er jätte mycket ska ni veta:) Nu har jag min lilla (stora) systerson boende hos mig. Han ska vara hos i två veckor. Känns jätte bra:) Men shiit va stor han har blivit:p Han växer verkligen, så nu har han växt om mig, och inte lite heller  :)


God natt och sov så gott, det tänker iaf jag göra om ett tag <3

Meningen?

Ja, vad är meningen med allt som sker? Visst det som skedde igår, kommer säkert jag att få skulden för, men det struntar jag i. Varför ska jag behöva sitta och lyssna på en massa skit? När jag redan vet vad det är som håller på att ske? Jag vet vad, men jag vet inte varför?

Så trött :(

Ja det kan man lugnt säga att jag är. Orkar inte göra något, orkar inte ens gå in till sovrummet för att sova:(
Får nog bli att jag lägger mig i ett bad, och somnar där istället :)

Kommer kanske ( hoppas, bara jag orkar ) upp lite bilder ifrån taket senare :)



Over And Out

10.03.08

Ja då va klockan 16.00 . Undrar verkligen hur det går på det där idag. När väl svaren kommer så kommer dom misstankar emot dig som uppstått vara borta:)
Och det tycker iaf jag känns väldigt bra. Fast om det nu visar sig att svaren kanske inte är som vi tycker, vad gör vi då? Vad innebär det då? Ja du, det får vi nog bara vänta på och se va som händer.

Andréa, varför skriver du inte namn på personer så ofta?
Ja du, det har nog med att göra att alla kanske inte vill ha sina namn på offentliga platser :p Precis som jag, jag vill inte ha mitt namn på fel platser osv. Visa saker som händer och sker, det vill man gärna hålla lite personligt:)

Men varför skriver jag då här? Jo, det kan jag tala om för er . Vart ska jag annars lägga mina tankar och funderingar? Har jag allti i mitt huvud, så kommer det snart bli för varmt och huvudet blir varmt och jag får feber :) Och det gillar jag inte :p


Nej, finns nog inte så mycket allvar att skriva idag tror jag. Ska titta runt lite och se om jag finner någon bra klänning som passar till bröllopet =) Fast jag tror nog att jag vill att min Mami ska sy den åt mig <3

För då blir den verkligen som jag vill ha den. ( Och även som Anna vill ha den) Plus att då kan man fixa och ändra enda in i sista stund innan vi går in i kyrkan =)

 

Näpp folket, nu måste jag hoppa in i en varm dusch och göra mig i ordning. Är ju sådant där skojjigt möte idag vill jag lova =) Ha en underbar dag i det vackra vädret =)

Over And Out


10.03.07

Ja då satt man här igen :) Känns som om det va jätte längesedan jag satt här sist. När jag låg i sängen förut, så visste jag precis vad jag ville få sagt idag, visste exakt hur jag skulle formulera mig. Men så fort jag satt mig här så bara det försvann. Och det känns ju lite sådär vill jag lova. Idag är det ju iaf Söndag, och inte alls så fint väder som jag hade hoppats på att det skulle vara. Tyckte nog att solen skulle vara framme idag, så jag skulle kunna gå ut och släppa lilla hunden tillsammans med dom andra stora hundarna:) Får se hur det blir med den saken nu, kanske kan ta oss en sväng dit iaf och låta dom springa av sig lite:)

Annars så händer det inte så mycket idag. Händer väl inte mera än vanligt hos mig, om man får säga så:p Det är mest jobb, jobb, jobb och..... just det ja sen så är det ju jobb också :p

 

Jag är bara en flicka....som står framför en pojke....och ber honom att älska mig <3

Nej här kan jag verkligen inte sitta och skriva just nu. Får ta det sen när jag kommer på va det va jag egentligen ville skriva idag. Nu blir det att sätta på kaffe och sätta igång!



Over And Out


Tankar

Det finns ganska många tankar som snurrar runt just nu vill jag lova.
Som tillexempel:

Varje gång man ringer till läkaren för att fråga något. Vi kan säga att jag är jätte förkyld som ett exempel. Och har gått med det i flera dagar och ingen medicin hjälper. Så ringer man dig. Då säger dom bara : Ta en panodil lägg dig och vila och om det inte gått över inom tre dagar så kan du ju återkomma. Tack hej.

Hur jobbigt är inte det då?! Man ringer ju dit för att man redan har provat allt inkluderat vila och panodil. Blir så trött på sådant. Men men det är väl bara att ta en panodil och gå och lägga sig då:p





Har nyss suttit och pratat med Jenny en stund. Japp, Jenny Thimberg. Det trodde nog ingen att det skulle ske. Men det skedde. Och det känns faktiskt väldigt bra att va har fått prata ut om både det ena och det femte:)


Tralalala jag har en berguv i huvudet. Tre fyra styckna, en hel familj faktiskt


sen har jag en kungsörn i örat också. Näää Andréa nu får du ge dig. Dags att börja städa :)


Over And Out


RSS 2.0